welzijnsgericht

Je leert je hond als individu kennen, met alle krachten en leerpunten. Hoe je je hond tijdens hondentraining de juiste begeleiding biedt. En hoe je uitdagingen in de toekomst voorkomt.

persoonlijk

Flexibele begin- en eindatums, op locatie of privé en de invulling van de cursus: de trainer past elke cursus aan aan jou en je hond.

betaalbaar

Om de hondencursussen betaalbaar te houden, werken we met strippenkaarten. Met een strippenkaart ben je niet alleen per les goedkoper uit, maar spaar je ook voor cadeautjes en kortingen.

hondentraining voor een hond om trots op te zijn

Bij Stichting HKC Paws of Pride draait hondentraining om meer dan een hond zo ver krijgen om te doen wat jij zegt. De focus van onze cursussen voor jou en je hond ligt namelijk op de basics: de band tussen jou en je hond én je hond leren om goede keuzes te maken.

Met onze hondentraining leer je je hond te zien als individu met unieke sterke punten, leerpunten en behoeften. Met dit inzicht krijg je de handvatten om met (nog meer) plezier samen bezig te zijn. Daarmee werk je tijdens de hondentraining op een speelse, positieve en welzijnsgerichte manier aan de samenwerking—en daarmee aan de band— tussen jou en je hond.

Hondencursussen op maat

Je leert je hond pas als individu kennen als de hondencursus daar ruimte voor maakt. Daarom past Paws of Pride elke hondentraining aan aan het baasje en de hond.

Zo leren jij en je hond met hondentraining de vaardigheden en commando’s die voor jullie karakters en jullie woon- en leefomgeving waardevol zijn. Ook biedt elke hondencursus de keuze uit groepslessen of privélessen—of een combinatie daarvan. En bij veel hondencursussen geldt dat je zelf bepaalt hoe vaak en wanneer je een les wil volgen.

Inhoudelijk verschillen de hondencursussen ook erg van elkaar. Wil je bijvoorbeeld aan de slag met commando’s en de gehoorzaamheid van je hond? Of wil je juist met een cursus een hobby met je hond oppakken, zoals trucjes, fitness of uitvoeringen? Ook hebben we gepaste hondentraining als je hond meer dan een hond is, zoals een ster op het witte doek of juist een grote hulp in en om het huis. Zo heeft Paws of Pride hondentraining voor elke hond en baas.

Hondentraining voor (basis)commando’s en gehoorzaamheid

Cursus‘Puppy Powerrr’

Leg de beste basis voor een goede band met je puppy en help je pup op te groeien tot een kalme, zelfverzekerde, stabiele hond.

Cursus ‘De Basisschool’

Werk al trainend aan jullie onderlinge relatie en oefen de basiscommando’s die voor jullie nuttig zijn.

Cursus ‘De Middelbare School’

Til jullie samenwerking naar een volgend niveau en werk aan commando’s waarmee jullie de wereld veilig navigeren.

Cursus
‘Hogere School’

Richt je op gevorderde commando’s en werk aan een samenwerking waarmee jullie met kop en schouders boven de rest uitsteken.

Cursus ‘Concept training’

Bereid je hond spelenderwijs voor op de uitdagingen die het leven met zich meebrengt, nog voordat deze uitdagingen zich voordoen.

Hondentraining voor een hobby met je hond

Cursus
‘Trick Dog’

Leer je hond allerlei trucjes aan en behaal internationaal erkende Trick Dog-titels.

Cursus
‘Fitness voor je hond’

Versterk met gerichte oefeningen het fysieke welzijn van je hond en behaal internationaal erkende Fitness-titels.

Cursus
‘Stunt Dog’

Vertel verhalen met je hond door oefeningen en trucs tentoon te stellen en behaal internationaal erkende Stunt Dog-titels.

Cursus
‘Funlessen’

Verras jezelf én je hond met in elke les een andere activiteit. Waar gaat dat staartje sneller van kwispelen?

Hondentraining voor een hond die meer dan een hond is

Cursus
‘Acteren kun je leren’

Laat je hond op het grote doek schitteren met de juiste vaardigheden en internationaal erkende certificaten.

traject
‘Huishond PLUS’

Maak van jouw maatje een grote hulp in en om het huis: van voorwerpen oppakken tot nachtmerries signaleren.

Wat Paws of Pride nog meer in huis heeft

Behalve hondentraining biedt Paws of Pride ook workshops, gedragstherapie en voedingsadvies voor je hond.

Tijdens workshops ligt de focus niet zozeer op hondentraining, maar vooral op lol voor en met je hond. Met gedragstherapie werken jij en je hond aan gedrag dat niet wenselijk is door met de gedragstherapeut de onderliggende oorzaak ervan aan te pakken. En door voedingsadvies aan te vragen, helpt de orthomoleculaire therapeut of voedingsdeskundige je om passende voeding voor je hond te vinden, zodat je hond lekker in z’n vel zit.

Met hondentraining, gedragstherapie én voedingsadvies onder één dak heeft Paws of Pride (bijna) alles in huis voor een hond om trots op te zijn.


Kom in contact!

Wil je meer informatie over onze workshops met je hond? Neem dan contact met ons op.

Of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Trotse drager van

Contact​formulier


onze openingstijden

Wij werken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00.

Tijdens deze uren zijn wij vaak bezig met onze cliënten en hun huisdier. Daarom kun je met een vraag ons het best een berichtje sturen, bijvoorbeeld via e-mail of Whatsapp, of het contactformulier invullen.