welzijnsgericht

Tijdens de cursus ‘Puppy Power’ leer je je pup als individu kennen en richt je je op de ontwikkeling van je pup. Dat geeft jullie de beste basis voor een goede band.

doelgericht

Met deze cursus werk jij gericht aan de vaardigheden die je pup nodig heeft om op te groeien tot een stabiele hond met zelfbeheersing.

persoonlijk

Je trainer past de inhoud van de cursus aan aan de behoeften van je pup en van jou als baasje. Ook als je kiest voor groepstraining.

flexibel

Onze puppycursus heeft geen vaste begindatum. Je begint dus wanneer ‘t jou en je pup uitkomt.

Dé puppycursus voor een stabiele basis en een goede band

Tijdens de puppycursus ‘Puppy Power’ richt je je op een stabiele basis voor je puppy én op de fundering van een goede relatie met je hond. Je leert namelijk:

 • je pup als individu te kennen;
 • het karakter van je pup te ontwikkelen;
 • de aandacht van je pup vast te houden;
 • de zelfbeheersing en kalmte van je pup te versterken;
 • problemen op latere leeftijd te voorkomen.

Met deze vaardigheden werk je aan een positieve band met je pup—en help je je pup op te groeien tot een stabiele hond.

Wat leren jullie tijdens deze puppycursus?

Paws of Pride stemt de inhoud van de cursus ‘Puppy Power’ op elk baasje en hun pup af. Want geen twee baasjes en geen twee pups zijn gelijk. Daarom bestaat de cursus ‘Puppy Power’ niet uit specifieke oefeningen, maar werkt de puppycursus vanuit een algemeen doel: een stevige fundering die je pup voorbereidt op de toekomst.

Samenwerking, zelfbeheersing en kalmte

Een goede band begint bij de vaardigheden waarmee je pup zich ontwikkelt tot een stabiele, zelfverzekerde hond. Om je pup deze vaardigheden aan te leren, begin je met de cursus ‘Puppy Power’ bij jullie onderlinge samenwerking.

Ook leer je je pup zichzelf te beheersen en krijg je de tools waarmee je je pup kalm krijgt en houdt. Daarnaast werken we natuurlijk ook aan wat basiscommando’s. Je leert bijvoorbeeld te ontspannen met je pup, met je pup aan een slappe lijn te wandelen en je pup zonder gedoe bij je te laten komen.

Vaardigheden waarmee jouw pup opgroeit tot een stabiele hond

Aan welke vaardigheden jij en je pup verder werken, ontdek je tijdens de puppycursus. Je leert je pup dan namelijk echt als individu kennen. Hoe ziet het karakter van je pup er nu uit? Wat zijn de sterke punten? En wat kan je nu doen om problemen in de toekomst te voorkomen? Door gericht in te spelen op de persoonlijkheid van jouw pup, halen jullie het meest uit de cursus ‘Puppy Power’.

Hoe is de puppycursus opgebouwd?

Bij de puppycursus geldt een instroombeleid. Dat betekent dat de cursus geen vaste begindatum kent en dat jij en je pup dus instromen wanneer het jullie uitkomt. Je kan ervoor kiezen om in te stromen bij de groepsles of om juist een privé puppycursus te volgen.

Puppycursus in groepsvorm

De cursus ‘Puppy Power’ wordt meestal als groepsles van 50 minuten gegeven. Door de groepsvorm leert je pup met soortgenoten om te gaan en daarbij de aandacht voor jou te bewaren. Door de vele afleidingen die zo’n groepsles met zich meebrengt, leggen jij en je pup dus de basis voor een nauwe samenwerking die ook in prikkelrijke omgevingen standhoudt.

Ook de trainer bewaart graag de aandacht voor jullie. Daarom werken we bij de groepsvorm met een beperkt aantal deelnemers per les. Wil je graag meedoen? Zorg er dan voor dat je je op tijd aanmeldt. Het kan namelijk voorkomen dat een les vol zit. Als je niet of niet op tijd aanmeldt, dan kan je helaas niet deelnemen aan de les.

Privé puppycursus

Ook kan je voor een privé puppycursus kiezen. Tijdens de privé puppycursus leren jij en je pup hetzelfde als bij een groepsles. Jullie gaan gericht aan de slag met de specifieke behoeften van je pup en met de vaardigheden waarmee jij en je pup op een positieve, zelfverzekerde en veilige manier de wereld samen navigeren.

Het verschil? Door een-op-eencontact met je trainer is er alle aandacht voor jou en je pup als team. En doordat deze bondige lessen 30 minuten duren, kunnen we beter rekening houden met de attentiespanne en het energieniveau van je pup.

meld jou en je pup aan voor de cursus ‘puppy power’

meld je aan voor een groepsles

Er staat momenteel niets gepland.

meld je aan voor een privéles

Door drukte is het momenteel helaas niet mogelijk om je hiervoor aan te melden. Wanneer we weer plek hebben, kun je je weer aanmelden. Neem dus voor een update regelmatig een kijkje op deze pagina!

Over de cursus ‘puppy power’

De cursus ‘Puppy Power’ is geschikt voor:

 • puppy’s van 8 tot 20 weken oud;
 • puppy’s zonder basisvaardigheden;
 • baasjes met besef van het individuele karakter van hun pup.

De kosten van de puppycursus:

…als groepslessen:

 • Heb je een strippenkaart? Dan is 1 les van 50 minuten gelijk aan 1 strip. Of 9 strippen voor 10 lessen.
 • Heb je geen strippenkaart? Dan betaal je € 22,50 per groepsles van 50 minuten. Of € 225,- voor 10 lessen.

…als privélessen:

 • Heb je een strippenkaart? Dan is 1 les van 30 minuten gelijk aan 2 strippen. Of 19 strippen voor 10 lessen.
 • Heb je geen strippenkaart? Dan betaal je € 45,00 per privéles van 30 minuten. Of € 450,- voor 10 lessen.

Tip!
Je kan tot € 70,- besparen door een strippenkaart aan te schaffen in plaats van elke les los te betalen.

Bekijk andere cursussen van Paws of Pride

Bij Paws of Pride hebben we een boel cursussen voor jou en je hond . Enkele hiervan zijn prima te combineren met de cursus ‘Puppy Powerrr!’. Wil je bijvoorbeeld graag met je pup werken aan gehoorzaamheid en basiscommando’s? Ga je het liefst met je pup aan de slag om allerlei trucjes aan te leren en certificaten behalen? Of is jouw pup meer dan een maatje en ook een hulpje in het dagelijks leven?

Combineer je puppycursus met een van onze andere cursussen

Cursus ‘De Basisschool’

Werk al trainend aan jullie onderlinge relatie en oefen de basiscommando’s die voor jullie nuttig zijn.

Cursus ‘Trick Dog’

Leer je hond allerlei trucjes aan en behaal internationaal erkende Trick Dog-titels.

Cursus ‘Huishond PLUS’

Maak van jouw maatje een grote hulp in en om het huis—van voorwerpen oppakken tot nachtmerries signaleren.