GEVARIEERD

Bij Paws of Pride hebben we voor elk baasje en elke hond een leuke workshop.

We zijn en blijven continu bezig om bestaande workshops aan te passen en nieuwe te bedenken, zodat er voor iedereen wat leuks tussen zit.

Nuttig

Tijdens onze workshops werk je aan een betere band met je hond. Je leert namelijk op een speelse manier nauwer samen te werken met je hond en nóg beter voor je maatje te zorgen.

Actief

Net als bij onze workshops zijn we ook continu bezig met nieuwe en leuke challenges voor jou en je maatje.

Van een speurtocht doen of een bepaalde afstand afleggen tot verschillende trucs uitvoeren of een foto nemen van je hond in specifieke situaties.

Toegankelijk

Met de challenges van Paws of Pride dagen wij jou en je maatje uit. Toch houden we onze challenges eenvoudig.

Een challenge hoef je namelijk niet in één dag te halen, maar doe je volledig op jullie tempo. Dat houdt ’t leuk voor jou en voor je hond.

Challenges en workshops voor én met je hond

Bij Paws of Pride helpen we alle baasjes en hun honden graag om door verschillende activiteiten samen bezig te zijn. Want door samen bezig te zijn, versterken jullie je band en samenwerking. Waar bij onze cursussen de nadruk ligt op samen leren, zijn jij en je hond tijdens workshops en challenges juist bezig om veel lol te maken.

Challenges voor jou en je hond

Bij een challenge gaan jullie met z’n tweeën op pad om de omgeving op een nieuwe manier te leren kennen. Of om een nieuwe omgeving op een laagdrempelige manier te verkennen. Een challenge hoef je namelijk niet in één dag te doen. Sterker nog, we moedigen je aan om tijdens onze challenges het tempo van je maatje te volgen. Dat maakt de challenge leuk voor jullie allebei, dus ook voor jonge en prikkelgevoelige honden.

Challenge ‘Kenner van Dwingeloo’

Van alles wat er te zien en te doen is in Dwingeloo, hebben we de 20 leukste dingen uitgekozen. Kies er 15, neem leuke foto’s van jullie ontdekkingstocht en ontvang een diploma en presentje.

We blijven bezig om nog meer leuke challenges te bedenken. Hou deze pagina daarom goed in de gaten voor de nieuwste activiteiten voor en met je hond.

Workshops voor en met je hond

De workshops voor en met je hond zijn erg gevarieerd. Je leert bijvoorbeeld hondenspeeltjes, halsbanden of lijnen te maken. Of je leert hoe je nóg beter voor je maatje zorgt, door onder andere de algehele gezondheid van je hond te controleren of je hond een ontspannende massage te geven.

Ook kun je de samenwerking met je hond tijdens een workshop op een specifiek punt verbeteren, zoals de focus op jou versterken, prikkels in de omgeving loslaten en tijdens loslopen naar je toe komen. Op die manier heeft Paws of Pride voor elk baasje en elke hond een leuke workshop.

Momenteel hebben we geen workshops voor en met honden gepland staan.

Hou deze pagina daarom goed in de gaten of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer met je hond doen bij Paws of Pride

Bij Paws of Pride hebben we niet alleen challenges en workshops voor je hond. We hebben namelijk ook een boel cursussen waar jullie je bij aan kunnen sluiten. Met onze cursussen werken we niet met een vast aantal lessen, zodat jij en je hond net zoveel lessen kunnen volgen als jullie willen. Ook is elke les een instroommoment. Dat maakt het eenvoudig om te ontdekken waar jij en je hond het meeste plezier aan beleven.

Verder bieden we ook gedragstherapie en voedingsadvies – niet alleen in de omgeving van Dwingeloo, maar door heel Nederland. Bij Paws of Pride hebben we namelijk jarenlange ervaring met online ondersteuning bij onwenselijk gedrag en passende voeding. Daarmee hebben we (bijna) alles onder één dak voor een hond om trots op te zijn.